Fradi - Vasas

2010.03.28. 19:31

Bognár az elején jól vezette a meccset, amely jó iramban zajlott végig. Bognár spori ténykedése az első félidőben kifejezetten tetszett, nem akart mindent rögtön lefújni, engedte a játékot, a másodikban már sok mindent elnézett, leginkább egy tizenegyest, amit nem tudni mire fújt be, pedig ott állt az akció mellet. Vak vagy béna? (vagy tippmixelt...). Majd amikor nem tudta kontrollálni a meccset elkezdte dobálni a sárgákat, ezzel lehúzta az első félidei jó teljesítményét.

Krónika: Első félidőben Hrepka léphetett volna ki egy labdával de Doherty "lerántotta". Véleményem szerint itt is jól ítélt a bíró, Hrepka semmi mást nem akart csak elesni, ez pedig a foci megcsúfolása ugyebár szóval tovább spori! Összességében is jó lenne ha elfelejtenék már a játékosok a rögtön esést amint valaki hozzájuk ér; undorító! A vasas részére megadott büntető az nem is értem hogy keletkezett, ilyet csak viccből fújnak be.

Aranylabda: Végh Zoli fantasztikusan védett, folyamatosan túl járt az FTC csatárok eszén, tudása semmit nem kopott az évek folyamán.

Gumilabda: A blog első gumilabdáját rögtön egy párosnak szerettem volna kiosztani, de az nem lenne fair; Morrison és Wolfe, mindkettő bénázott rendesen, de mivel Wolfenak volt néhány jó beadása és becsúszása így végül Morrison kapja a felfújható rózsaszín gumilabdát hátha azzal kezdene valamit. Hihetetlen de igaz; szinte semmit nem tudott hozzátenni a Fradi játékához.

Extra:

Lipcseinek igaza van; néhány külföldi ebben a csapatban (Morrison és Wolfe pl), nem Ferencváros szintű játékosok, hovatovább az NB1 "alfelébe" férnének be szerintem normál körülmények között, hogy Short mit lát bennük azt elképzelni sem tudom.

A bejegyzés trackback címe:

https://oszintefoci.blog.hu/api/trackback/id/tr191875567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása